Tuesday, August 2, 2011

Etong's Award

Hai semua!

Selamat berpuasa. I baru balik terawih. Datang masjid dah terlambat tadi, kena lah dok belakang. Phew! Kipas tak de, berpeluh dah tak payah nak gi sauna lagi.

Lately ni tak berapa sihat. Hidung asik sok sek sok sek. Tekak asik uhuk uhuk. Nak update blog pun tak tahu nak cerita apa walaupun macam2 jadi sekeliling ni...

Tapi tadi tengok blog dan... dapat award dari Etong, terus sihat kot..! Haha macam menang award apa pulak kan. Al-maklumlah, I kan budak baru belajar. Kira first award la tuh, xsaited sikit. 


Eceli, I follow blog Etong sebab blog dia cantik... Tak caya? Jom tengok Etong's Blog. Tapi kan, mana dapat nama Etong tu eh..?


Nway, thanx Etong! Cam tau2 je I suke makhluk comel2 gitu. Purple pulak tuh..! Nak buat sendiri tak reti... Pffttt!


how to make an animated gif

Sekian, tu je nak cite. Hehehe. Sapa nak bagi award lagi? Sile sile...









2 comments:

  1. congratulation.. follow my blog if sudi.. www.noreliana-shoppe-online.blogspot.com :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...