Friday, June 29, 2012

Teaser: Guestbook


Salah satu produk DIY saya. Guestbook. Jangan lupa ke photobooth saya nanti!

So family and friends, penat saya buat ni, korang kena tulis dalam ni. Tulis yang best2 je. Kalau nak mengutuk, dalam fesbuk boleh, jangan dalam guestbook saya tau! 






Guestbook review is coming soon, but of course after the wedding ceremony. 





Thanx for reading







3 comments:

  1. Cutenye guestbook..heeee... saya terfikir gak nak buat sendiri..anyway, saya dah follow blog awak, follow me back k..see ya..

    ReplyDelete
  2. Thanx... buat sendiri je, lagi jimat dan puas hati. Ok nnt saya bw k. Now a bit busy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok...kalau dah tak bizi silakan bw k...heee

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...